Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2748

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
pittig
vijzelen
heet
marineren
bbq
grillen
frituren
lauw
blancheren
bakken
zoet-zuur
koelen
koud
zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten

Bijgerechten

Udang Paptom
Garnalen met paprika en tomaat in een sausje
Duduh Ikan
Makreel gestoofd in een pittige, kruidige sau...
Iga Kambing Bakar
Geitenribben van de barbecue met een hete sau...
Dadar Telor Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes
Tahu Kipas
Gefrituurde gevulde tahu met een pittige saus
Sambal Tempeh
Sambal op basis van tempeh
Rendang Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Frikadel Jagung Dua
Gefrituurde maiskoekjes

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!