Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2755

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
marineren
wokken
pittig
bakken
stoven
blenden
vijzelen
bbq
zoet-zuur
koelen
koud
heet
rauw

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen
Frikadel Cabe Dua
Gevulde pepers met gekruid gehakt
Daging Rawon Dua
Gesmoorde, kruidige runderlappen
Pepes Cumi Berisi Bumbu
Gevulde inktvissen met kruiden en zure stervr...
Babi Rujak
Varkensvlees gestoofd in kokosmelk
Rendang Padang
Gestoofd rundvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Cah Jagung Muda
Zachte groenten in een gebonden vissaus
Smoor Terong
Gesmoorde aubergines in bouillon

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!