Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #276

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
frituren
oven
zoet-zuur
marineren
bbq
blancheren
stoven
pittig
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Tahu Taoco
Gebakken tahu met petehbonen en bamboespruite...
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Ayam Panggang Djeruk Madu
Geroosterde zoet/zure kip van de barbecue
Sambal Goreng Hati
Gekookte kippenlever in saus

Groente / fruitgerechten

Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!