Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #28

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
marineren
heet
pittig
frituren
zoet-zuur
koelen
koud
zuur
rauw

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Bihun Goreng
Rijstvermicelli met kip en garnalen
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Krengsengan Daging
Pittig, gesudderd rundvlees
Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Tempeh Bacem
Gebakken, gesmoorde tempeh
Smoor Daging
Gesmoord rundvlees met gember en sjalotjes
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!