Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2811

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
marineren
stoven
vijzelen
heet
frituren
zuur
pittig
blenden
lauw
oven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Tahu Jamur Masak Ketjap
Tofu en champignons in een pittige ketjapsaus
Tempeh Bumbu Bali
Gefrituurde tempeh gestoofd in een hete saus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!