Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #282

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
pittig
vijzelen
heet
marineren
bbq
frituren
zoet-zuur
rauw
koud
koelen
zuur

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Tumis Kubis
Gekookte, pittige groene kool
Sambal Goreng Kapucijners
Gestoofde kapucijners met kokosmelk
Ikan Cakalang Bakar
Tonijn van de barbecue, gestoofd in een zeer ...
Lontong Sayur Betawi
Gestoofde jonge papaya met kouseband en lonto...
Ayam Pedis Dua
Kippenpoten gebakken in een pittige bumbu
Udang Pedis
Zeer scherp gekruide garnalen met sla
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...

Groente / fruitgerechten

Pindang Ayam
Gekookte kip met heerlijke kruiden
Bumbu Kuning
Rundvlees in gele kokosmelksaus
Sateh Sapi Dua
Blokjes rundvlees aan een spies

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!