Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2828

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
zoet
zuur
heet
frituren
vijzelen
marineren
zoet-zuur
rauw
koud
koelen
lauw

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Nanas
Kipfilet met ananas
Udang Nanas
Pittige garnalen met ananas
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Ayam Indonesia
Gebakken kipkarbonades
Babi Ketjap Lima
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Selada Ketimun Nanas
Frisse, pittige komkommer-ananassalade
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!