Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2835

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
pittig
marineren
wokken
koken
stoven
frituren
oven
vijzelen
heet
blenden
lauw
zuur
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Udang Telor Djahe
Grote garnalen in een zacht sausje met ei
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Sosis Indonesia
Gehaktschotel op Indonesische wijze
Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Tahu Tauge Telor Petis
Pittige salade van tofu met tauge, komkommer ...
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Ayam Asem Garem Kering
Krokante, zure kip

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!