Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2838

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
frituren
marineren
pittig
bakken
zoet
oven
stoven
vijzelen
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Sardine Goreng
Pikant gebakken sardientjes
Ayam Panggang Madu
Kippenvleugels uit de oven in honingsaus
Gangan Udang
Garnalen gestoofd in kokossaus
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Cah Sayur
Gebakken speklapjes met tofu, champignons en ...
Telor Petis Dua
Eieren in kruidige saus met garnalenpasta
Loempia Semarang
Loempia's met saus en frisse komkommer ac...

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Sayur Udang Taoco
Roerbak van kipfilet, garnalen en paksoi

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!