Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #285

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
bakken
stomen
vijzelen
heet
stoven
frituren
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Rendang Bebek
Eend gestoofd in kruidige kokosmelk
Babi Taoco
Varkensvlees gestoofd in zwarte bonensaus
Frikadel Kepiting Djawa Dua
Gefrituurde krabkoekjes

Groente / fruitgerechten

Smoor Daging Jakarta
Gesmoord rundvlees met kruiden en aardappels
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!