Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #286

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
bakken
heet
marineren
frituren
koelen
stoven
vijzelen
zoet-zuur
oven
koud
lauw
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Udang Goreng Asam Manis
Gepaneerde garnalen met een zoetzure, pittige...
Smoor Bebek Pedis
Gestoofde eend in een zeer hete saus
Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas
Udang Karang Kaldu
Bouillon met krab en ei
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Pempek Kulit Ikan
Gefrituurde viskoekjes

Groente / fruitgerechten

Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!