Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2871

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
bakken
frituren
marineren
stoven
vijzelen
bbq
zoet
zuur
koud
zoet-zuur
rauw
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Bebek Goreng Madura
Gefrituurde eend met een kruidige saus
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem
Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue
Kari Djawa Tempeh
Rundvlees en tempeh in pittige kokosmelk met ...
Ayam Besengek Tiga
Gestoofde kip met kokosmelk
Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!