Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2885

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
vijzelen
heet
stoven
blenden
bbq
grillen
marineren
frituren
pittig
zoet-zuur
blancheren
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Telor Bungkus
Eieren in een jasje van gehakt met saus
Bakso Ikan Tenggiri
Visballetjes van makreel in bouillon
Rendang Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Ayam Panggang di Saus Santen
Geroosterde kip in kokosmelksaus
Telor di Saus Kuning
Eieren in een dikke, gele saus
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel

Groente / fruitgerechten

Tumis Udang Buncis Jagung
Roerbak van sperzieboontjes, garnalen en baby...
Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!