Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2886

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
blancheren
frituren
vijzelen
lauw
heet
pittig
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Bubur Ayam
Rijstepap met prei en kip
Frikadel Pan
Heerlijk gekruide, platte gehaktballen
Telor Balado Peteh
Gefrituurde eieren in een hete saus met peteh...
Frikadel Atjeh
Gehaktballetjes met kokos en een ketjapsaus
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie
Smoor Daging Jakarta
Gesmoord rundvlees met kruiden en aardappels
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren

Groente / fruitgerechten

Tumis Brokoli Jamur
Roerbak van broccoli en champignons
Sambal Goreng Andewi
Roerbak van andijvie met pindakaas

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!