Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2895

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
stoven
bakken
zuur
grillen
oven
marineren
frituren
blancheren
zoet-zuur
heet
blenden
koud
stomen
zoet
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Martabak Shanghai
Pannenkoekjes met groente en sambal
Udang Besar Panggang
Grote garnalen in een romige saus
Frikadel Paprika
Gevulde paprika's met kalfsgehakt
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Bumbu Bali Daging
Rundvlees in kruidige kokosmelksaus
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Tahu Petis
Gebakken tahu met tauge en een lekkere saus

Groente / fruitgerechten

Asinan Sayur Jakarta
Groente en tahu overgoten met een hete zoet/z...
Jukut Urap
Salade van gemengde groente met een fris, pit...
Salad Mangga dan Apel
Frisse salade van mango, appel en paprika

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!