Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #293

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
pittig
stoven
blenden
bakken
koud
marineren
bbq
heet
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet

Bijgerechten

Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Dadar Djawa Dua
Gevulde omelet met geraspte kokos en sambal m...
Sateh Madura
Blokjes varkensvlees aan een spies
Sateh Ayam Wijen
Sateh van kipfilet met pindasaus en sesamzaad...
Daging Surabaya
Gesmoorde runderlappen in kruidige saus
Cah Ikan
Gestoofde vis in een kruidige bouillon
Sambal Goreng Ayam Kering
Droog gebakken kip met kruiden

Groente / fruitgerechten

Babi Cin Empat
Gestoofd varkensvlees met bamboe
Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!