Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2983

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
bakken
wokken
vijzelen
stoven
heet
marineren
zoet
frituren
koud
zuur
koelen
rauw
zoet-zuur
blancheren

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon

Bijgerechten

Cah Babi
Gehaktballetjes met bouillon
Udang Pedis
Zeer scherp gekruide garnalen met sla
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Bebotok Ayam
Gestoomde pakketjes met kippengehakt
Sambal Goreng Tahu Ketjap
Gebakken tahu met garnalen in ketjapsaus
Sambal Goreng Taoco
Gestoofde eieren met garnalen
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!