Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2996

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stoven
bakken
pittig
vijzelen
bbq
grillen
blancheren
frituren
blenden
koud
zoet-zuur
zuur
rauw
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Kari Ikan Dua
Gebakken visfilet in kerriesaus
Bengaalse lappen
Gesmoorde runderlappen in kokosmelk
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Karedok Dua
Groentesalade overgoten met pindasaus
Fu Yong Hai Kepiting
Omelet van krab en groenten met een zoete sau...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!