Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3022

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
frituren
heet
stoven
marineren
bbq
pittig
zoet
oven
bakken
blancheren
koelen
koud
lauw
zoet-zuur
zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes

Bijgerechten

Sop Kacang Merah Dua
Bruine bonensoep met rundvlees
Ayam Goreng Kering
Geroosterde kip besprenkeld met kruidige olie
Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais
Ayam Panggang Madu
Kippenvleugels uit de oven in honingsaus
Bami Kuah
Bami met ribbetjes en groenten in bouillon
Rendang Telor
Kruidige, hardgekookte eieren
Dadar Isi Dua
Omeletten met gehakt en tofu

Groente / fruitgerechten

Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef
Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!