Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3036

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
marineren
wokken
blancheren
bakken
heet
frituren
stoven
zoet-zuur
oven
vijzelen
stomen
blenden
koelen
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn
Tahu Acar Ayam
Gefrituurde tofu met kip bestrooid met bieslo...
Ayam Madu Djeruk
Kipreepjes in een honing-citroensaus
Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Tongkol Bumbu Merah
Gestoofde tonijn in een hete, rode saus met m...
Bakso Udang
Gestoomde balletjes van garnalen in bouillon
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...

Groente / fruitgerechten

Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!