Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3106

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
heet
stoven
stomen
vijzelen
blancheren
frituren
zoet-zuur
pittig
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje
Abon Ikan Tongkol
Drooggebakken pittige tonijn in kokosmelk
Abon Sapi
Pikante drooggebakken rundvlees
Kol Udang Kelapa
Kool met garnalen en kokos

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Ikan Sambal Cabe Hijau
Gebakken sardines in hete groene saus

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!