Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #311

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
bakken
stoven
zoet-zuur
marineren
bbq
zuur
pittig
rauw
koud

Basisgerechten

Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...

Bijgerechten

Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!