Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3112

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
vijzelen
frituren
zoet
lauw
oven
zoet-zuur
marineren
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Pempek Kulit Ikan
Gefrituurde viskoekjes
Sambal Kacang Tempeh Teri
Gebakken zoete tempeh met pinda's en zout...
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Ikan Nanas
Gebakken tong met ananas
Bacang
Gevulde kleefrijstpakketjes met gehakt en ged...
Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Udang Saus Lada Hitam
Grote garnalen in zwarte pepersaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!