Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3143

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
zoet-zuur
stoven
pittig
marineren
vijzelen
frituren
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Ayam Anggur
Kip gesudderd in een rode wijnsaus
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Cah Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh met garnalen en petehbonen
Udang Nanas Tiga
Kruidige garnalen met ananas

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden
Gurame Asam Manis
Gebakken vis met groenten in een zoet/zuur sa...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!