Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3156

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
bakken
pittig
marineren
vijzelen
bbq
grillen
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Udang Telor Djahe
Grote garnalen in een zacht sausje met ei
Dadar Telor Udang Karang
Gevulde omelet met kreeft, rookspek en ham
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Ayam Panggang di Saus Santen
Geroosterde kip in kokosmelksaus
Ayam Goreng Lengkuas
Gefrituurde kip met krokante laos

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!