Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3160

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
frituren
oven
stomen
lauw
vijzelen
heet
marineren
pittig
bbq
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Pastei Tutup
Gehakt/aardappelpuree schotel
Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Frikadel Tahu Goreng
Gebakken balletjes van tofu met prei
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sop Saoto
Zeer pittige soep met rijst, kip en kool
Oseng Sayuran
Roerbak van verschillende soorten groente

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!