Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3172

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
frituren
vijzelen
pittig
heet
stoven
blenden
koud
marineren
oven
stomen
blancheren
zoet-zuur
koelen
rauw
zoet and zuur

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...

Bijgerechten

Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos
Dadar Tahu Tiga
Pannenkoek van tahu met ui
Tahu Kipas
Gefrituurde gevulde tahu met een pittige saus
Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Bakso Ayam
Balletjes van kippengehakt voor in een soep
Pepesan
Gekruide, pittige makreel uit de oven
Hachee Timor
Hachee van rundvlees, sjalotjes en kruiden

Groente / fruitgerechten

Lempok Tenggiri
Gekruide makreel met ananas
Sop Kacang Merah Tiga
Bruine bonensoep met spekjes
Jukut Urap
Salade van gemengde groente met een fris, pit...

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!