Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #318

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
zuur
pittig
blancheren
vijzelen
bakken
stomen
heet
marineren
bbq
grillen
blenden
zoet
koud
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten

Bijgerechten

Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus
Tumis Brokoli Jamur
Roerbak van broccoli en champignons
Opor Ayam dan Telor
Gestoofde kip in kokosmelk met eieren
Sosis Djawa
Gestoomde, gevulde omeletten met gehakt
Daging Mencampurkan Sayur
Rundergehakt met gemengde groenten en ei
Ayam Smoor Djawa
Kip gebakken op Javaanse wijze
Gurame Panggang
Pittig gemarineerde gurame van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon
Rujak Udang Karang
Salade van kreeft met komkommer en citroensap
Kari Kepiting
Krab gestoofd in kruidige kokosmelk

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!