Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3180

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
koelen
koud
marineren
heet
frituren
stoven
bbq
zoet and zuur
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Lontong
Blokjes gekookte rijst

Bijgerechten

Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Hati Goreng Kering
Gemarineerde, drooggebakken lever
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember
Ayam Bakar Lumajang
Hete kip van de barbecue
Sambal Goreng Tempeh
Pittige, zoete tempeh met heerlijke kruiden
Tahu Goreng Berbumbu
Gefrituurde tofu gestoofd in kruidige kokosme...

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!