Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #32

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
bakken
stomen
zoet
frituren
stoven
pittig
oven
bbq
blenden
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Podomoro
Gekookte kip met tauge in kokosmelk
Sambal Goreng Tahu Ketjap
Gebakken tahu met garnalen in ketjapsaus
Babi Bumbu Cin
Gesmoord varkensvlees met prei
Telor di Saus Kuning
Eieren in een dikke, gele saus
Ayam Bumbu Rujak Empat
Kip in een kruidige kokossaus
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Sateh Tahu Miso
Tahu en groenten aan een spies met miso pesto

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!