Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3203

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
bakken
zoet
marineren
oven
grillen
pittig
koken
stoven
bbq
frituren
lauw
blenden
zoet-zuur
rauw
koud
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Babi Panggang Merah
Krokant gebakken varkensvlees
Udang Nanas
Pittige garnalen met ananas
Bumbu Kuning
Rundvlees in gele kokosmelksaus
Sateh Kambing Madura
Blokjes geitenvlees aan een spies
Ayam Bumbu Rujak Empat
Kip in een kruidige kokossaus
Dadar Telor Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes
Tempeh Goreng
Gebakken tempehblokjes

Groente / fruitgerechten

Sayur Lodeh Dua
Gemengde groenten en garnalen in kokossaus
Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!