Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3210

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
zoet-zuur
marineren
frituren
heet
stoven
vijzelen
blancheren
pittig
blenden
lauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis

Groente / fruitgerechten

Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!