Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3225

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
stomen
stoven
heet
frituren
zuur
zoet-zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Tempeh Pedis
Gestoofde tempeh in pittige saus
Ayam Smoor Dua
Gesudderde kip in een zurig ketjapsausje
Ayam Kari Dua
Pikante kip in kerriesaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!