Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #323

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
frituren
bakken
stoven
koelen
marineren
blancheren
stomen
oven
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...
Pecel Ayam
Gekookte kip in kokosmelk met geraspte kokos
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Bebotok Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met ei
Frikadel Paprika Dua
Gevulde paprika's met gehakt en kruiden
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Sayur Tumis Bayam dan Jagung
Groentegerecht van spinazie en mais

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!