Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3233

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
heet
vijzelen
bbq
grillen
stoven
zoet-zuur
marineren
frituren
pittig
zoet
drogen
zoet and zuur
koud
koelen
blancheren

Basisgerechten

Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Swiwi Djeruk
Gefrituurde kippenvleugeltjes met schijfjes c...
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...
Balado Daging
Krokant, kruidig gebakken rundvlees
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite
Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka
Kroepoek Tempeh Dua
Dunne, krokante tempeh in een jasje

Groente / fruitgerechten

Kari Terong
Aubergine gestoofd in een kokosmelksaus
Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!