Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3242

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
stoven
frituren
blenden
lauw
pittig
bakken
zuur
rauw
koelen
koud
zoet-zuur
marineren

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Orak Arik Dua
Roerbak van spitskool en rundergehakt
Tahu Tauge Telor Petis
Pittige salade van tofu met tauge, komkommer ...
Ayam Lapis
Gesmoorde kip in boter met ketjap
Daging Sapi Merica Hitam
Gesudderd rundvlees met zwarte peper en prei
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!