Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3264

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
frituren
bakken
oven
heet
vijzelen
stomen
lauw
zuur
pittig
koud
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Bebotok Ayam
Gestoomde pakketjes met kippengehakt
Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Frikadel Pan
Heerlijk gekruide, platte gehaktballen
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus

Groente / fruitgerechten

Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!