Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #327

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
vijzelen
warm
wokken
stoven
marineren
bbq
grillen
pittig
frituren
koud
lauw
heet
rauw

Basisgerechten

Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Babi Cin Empat
Gestoofd varkensvlees met bamboe
Sateh Ayam Ponorogo
Reepjes kipfilet aan een spies
Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus

Groente / fruitgerechten

Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!