Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #331

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
blancheren
marineren
heet
stoven
frituren
vijzelen
zuur
pittig
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!