Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3327

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
blancheren
blenden
koud
pittig
bakken
vijzelen
frituren
koelen
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Kerak Telor
Omeletten met ketan, kokos en gedroogde garna...
Frikadel Kepiting Djawa
Gefrituurde krabkoekjes
Mie Ayam Paksoi
Mie met kippengehakt en paksoi in pittige bou...

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!