Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3333

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
blancheren
pittig
stoven
vijzelen
oven
heet
zoet-zuur
frituren
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Kari Ayam Kelapa
Gestoofde kip in kokosmelk met banaan
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Frikadel Paprika Dua
Gevulde paprika's met gehakt en kruiden
Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh

Groente / fruitgerechten

Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen
Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!