Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3344

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
pittig
marineren
oven
vijzelen
bakken
zoet-zuur
stoven
blenden
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Ayam Madu Djeruk
Kipreepjes in een honing-citroensaus
Sambal Goreng Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in saus

Groente / fruitgerechten

Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen
Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!