Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3347

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
blenden
lauw
bbq
stoven
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Udang Pedis
Zeer scherp gekruide garnalen met sla
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Sateh Padang Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Sop Tomat
Indonesische tomatensoep

Groente / fruitgerechten

Karedok
Groenten overgoten met pindasaus
Sayur Udang Taoco
Roerbak van kipfilet, garnalen en paksoi

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!