Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3353

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
pittig
heet
stoven
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Babi Perai
Pikant gerecht met varkensvlees en prei
Udang Telor Djahe
Grote garnalen in een zacht sausje met ei

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!