Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3361

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
bakken
marineren
bbq
frituren
stoven
zoet
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Sateh
Blokjes varkensvlees aan een spies
Udang Kaldu
Heerlijke bouillon met garnalen
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Dua
Roerbak van spitskool en rundergehakt
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!