Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3371

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
oven
frituren
blancheren
zoet-zuur
marineren
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Ayam Smoor Djawa Dua
Javaanse kip in een kruidige bouillon
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Kambing Santen Pedis
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!