Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3382

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
pittig
stoven
vijzelen
marineren
frituren
stomen
zuur
koelen
bakken
blenden
zoet
rauw
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Pepes Telor Gandaria
Gestoomde pakketjes gevuld met ei en gandaria
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus
Udang Curry
Grote garnalen in een kerriesaus
Ikan Biskuit
Viskoekjes van bokking
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Bubur Ayam
Rijstepap met prei en kip

Groente / fruitgerechten

Ayam Kari
Kip met aardappelen in kokosmelk
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!