Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3386

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
stoven
marineren
bbq
bakken
heet
frituren
koelen
lauw
zoet-zuur
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten
Babi Rujak
Varkensvlees gestoofd in kokosmelk
Sateh Ayam
Blokjes kippenvlees aan een spies
Dadar Isi Dua
Omeletten met gehakt en tofu
Udang Goreng Asam Manis
Gepaneerde garnalen met een zoetzure, pittige...
Tongkol Goreng Saus Putih
Tonijn in een witte saus
Babi Ketjap Dua
Gestoofde karbonade en spek in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon
Tumis Tahu Sayur
Gekookte tahu met tauge en peultjes

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!