Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3393

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
zoet-zuur
frituren
hartig
marineren
heet
bakken
zoet
bbq
koud
lauw

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes

Bijgerechten

Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje
Sambal Goreng Hati Kentang
Pittige stoofschotel van lever en aardappel
Hati Goreng Kering
Gemarineerde, drooggebakken lever
Sambal Goreng Telor Puyuh
Gefrituurde kwarteleitjes in een hete saus

Groente / fruitgerechten

Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Sateh Ayam Ubud
Blokjes kippenvlees aan een spies

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!