Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3413

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
koelen
koud
zoet-zuur
pittig
marineren
oven
stoven
blenden
frituren
vijzelen
zoet
heet
blancheren
zuur

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Lontong
Blokjes gekookte rijst

Bijgerechten

Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven
Ayam Shanghai
Gebakken kipfilet met citroensap
Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Gulai Kambing Dua
Heerlijk gestoofd geitenvlees
Bacem Tahu dan Tempeh
Gefrituurde, zoete tahu en tempeh

Groente / fruitgerechten

Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!